Noord-Holland                                    Bungalow                                             3 slaapkamers
St.Maartenszee                                    2 tot 6 personen                                  2 toiletten
Van € 410 tot € 830 per week                                                                          1 badkamer

 
OMSCHRIJVING
Genesteld achter de duinen van Sint Maartenszee, in de buurt van Groet, Bergen en Schoorl, vindt u dit prachtige vakantiehuis. Heeft u niet altijd al een huis willen huren aan zee? Het huis is in 2000 gebouwd en verkeerd in zeer goede staat. Vanaf dit vakantiehuis kunt u wandelend naar de zee en het strand, naar de supermarkt en naar het leukste speelparadijs voor de kinderen, de Goudvis. De omgeving biedt tal van uitzichten, stuk voor stuk adembenemend. De duinen, de prachtige Noordzee, of de weilanden met de bloembollen. Op iets meer dan 15 kilometer vindt u de schitterende 18-holes golfbaan Sluispolder, tussen Bergen en Alkmaar. Daarnaast kunt u ‘s avonds heerlijk dineren in Sint Maartenszee, in de twee strandpaviljoens aan zee of bij de restaurants in Groet, Bergen of Schoorl. Maar u kunt natuurlijk ook (met uw kinderen) het zwembad in duiken in Schagen of Sint Maartenszee of Schoorl.

Dit vakantiehuis aan zee kent een ruim buitenterras met een eettafel met 6 stoelen en twee luxe fauteuils met een comfortabele bank. Het terras is op het zuiden gelegen zodat u heerlijk aan de eettafel kunt genieten van een diner of BBQ. Er is een ruim grasveld om het huis heen om met de kinderen op te spelen. Om het grasveld staat een hoge heg die u alle privacy biedt op het terras en in de tuin. En bij het huis kunt u makkelijk uw eigen auto parkeren. Loop daarna rustig naar de dichtsbijzijnde fietsenverhuurder om de rest van uw verblijf op de fiets verder te gaan.

Het vakantiehuis aan zee biedt u alle vormen van comfort. Via de voordeur komt u in de hal met een trap naar de eerste verdieping, een deur naar de badkamer en een deur naar de woonkamer. In de ruime woonkamer met stenen vloer en vloerverwarming staan twee heerlijke zitbanken en een eettafel met zes stoelen, er is een serre met twee fauteuils met een schuin glazen dak, een open keuken met vaatwasser en magnetron. Er is veel licht in huis gezien de ligging en de grote hoeveelheid glas (ramen, schuifpui).
De badkamer, met vloerverwarming, is voorzien van twee wastafels en een badkamer meubel. Daarnaast is er een aangename inkoop douche. Op de eerste verdieping is er een overloop met 3 slaapkamers en een tweede toilet. Alle slaapkamers hebben 2 slaapplaatsen, twee door middel van twee tegen elkaar geschoven bedden, eentje door middel van twee losse bedden.